Heb je spijt van je tatoeage? Maak je geen zorgen. Tegenwoordig zijn er vele nieuwe technologieën beschikbaar om tatoeages weg te laten laseren. De PicoSure Laserbehandeling is een vorm van tatoeageverwijdering, die betere resultaten laat zien dan andere tattoo verwijderingsmethodes. Bij het weg laten halen van een tattoo met de PicoSure heb je ook aanduidend minder behandelingen nodig dan bij andere typen lasers.  

PicoSure laserbehandeling VS de Q-switched laser

Voordat de PicoSure laserbehandeling beschikbaar kwam, werd er voornamelijk gebruik gemaakt van de Q-switched laser. De PicoSure biedt een completere en risicovrije verwijdering van tatoeages, vergeleken de Q-switched. De PicoSure laser gaat op een veilige manier diep voorbij de eerste laag van de huid, waardoor het lichaam kleine deeltjes van de laserstraal kan absorberen en kunt gebruiken voor het eigen natuurlijke genezingsproces.  

Voor wie is een PicoSure laserbehandeling geschikt? 

1 op de 5 mensen heeft spijt van een tatoeage of wilt het om een andere reden laten verwijderen. Het laten verwijderen van tatoeages kunt u het best laten doen door een specialist waar ze de PicoSure behandeling aanbieden. Het is belangrijk dat je je comfortabel voelt in je eigen huid. Een ongewenste tatoeage kan dit in de weg staan. De PicoSure laserbehandeling is geschikt voor iedereen die van een tatoeage af wilt. 

Redenen om een tatoeage te verwijderen

Er zijn vele goede redenen waarom je een tatoeage zou willen verwijderen. Veel mensen zeggen dat ze te jong waren toen ze hun tatoeage lieten zetten en dat hun smaak sindsdien is veranderd. Dit is vooral waar in situaties waar mensen in hun late tienerjaren of begin jaren ’20 tatoeages hebben laten zetten. Uitdagingen op het gebied van werkgelegenheid zijn een andere gemeenschappelijke zorg onder mensen die tatoeages hebben. Sommige mensen willen gewoon hun tatoeages verwijderen omdat ze het simpelweg niet mooi meer vinden. 

Pin It on Pinterest