In deze blog gaan we je uitleggen hoe je weer een fris uiterlijk kunt krijgen. Dat willen veel mensen die door verloop van tijd wat ouder en vermoeider ogen dan ze zich voelen. Gelukkig zijn ze in de cosmetische wereld al zo vergevorderd dat je gemakkelijk een behandeling kunt laten doen waardoor je weer kunt stralen. Lijkt dat je wat? Lees dan snel verder om te ontdekken wat dit voor jou kan betekenen! 

Wat is een liquid facelift? 

Een nieuwe ontwikkeling in de cosmetische wereld is een facelift waarbij geen operatie nodig is. Sterker nog, je staat dezelfde middag al weer vrolijk thuis voor de buis of lekker in de tuin. Hoe kan dat? De formule is heel eenvoudig, namelijk voor een liquid facelift: geen operatie nodig. Bij een klassieke facelift is dit wel het geval. Maar bij een liquid variant krijg je een behandeling met fillers. Deze zorgen voor een jeugdige look en frissen het uiterlijk significant op. Dat is een behoorlijk vooruitgang omdat een verblijf in de kliniek niet nodig is en ook is er geen aanzienlijke hersteltijd. Niet alleen is dit geruststellend, ook is het efficiënt, want zo ben je niet uit de running. Erg prettig wanneer je druk bezig bent met de dingen die je graag doet en belangrijk vindt. 

Kies een gedegen kliniek

Natuurlijk blijft een behandeling met fillers een ingreep die je alleen toevertrouwd aan een gediplomeerd arts met een specialisme in de cosmetische geneeskunde. Kies daarom altijd een hoog aangeschreven kliniek om dit soort behandelingen te laten doen. Ga praten met een arts en kijk hoe de kliniek aanvoelt door er langs te gaan. Lees ook recensies van mensen die er al eens een behandeling hebben laten doen. 

Helaas zijn er ook ‘medici’ die het niet zo nauw nemen met de gezondheid van hun patiënten. We raden je dan ook aan om altijd goed onderzoek te doen. Wij kunnen je zeker Dokter Frodo aanraden als expert op dit gebied. Deze kliniek wil je graag adviseren op het gebied van de liquid facelift en andere cosmetische behandelingen. 

Pin It on Pinterest